ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2018

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2018

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας ΡΗΣΟΣ κόψαμε την ετήσια βασιλόπιτα για το 2018 στον χορηγό μας εστιατόριο-ταβέρνα »οι νοστιμιές του Δημήτρη» που συνέπεσε με τα 10 ΧΡΟΝΙΑ ζωής από την ίδρυση του. 10 ΧΡΟΝΙΑ ΡΗΣΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Όλα τα μέλη, παλιοί και νέοι ήταν εκεί, τιμώντας με την παρουσία τους, την προσφορά όλων αυτών που ίδρυσαν και αγωνίστηκαν, κυρίως με ανιδιοτέλεια ώστε ο σύλλογος μας να είναι ψηλά και να εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας την Ορεστιάδα.

Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία και πολλά ποδηλατικά χιλιόμετρα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη που μας τίμησαν, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς του συλλόγου μας, που αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης μας, και εδώ θέλουμε να περάσουμε και το μήνυμα, πρέπει να ‘’στηρίζουμε τους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης μας!!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο μας κ. Μαυρίδη Βασίλειο, καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του ΚΚΠΑΑΔΟ κ. Μπαρμπούδη Αλέξανδρο, αλλά και όλη την δημοτική αρχή, για την στήριξη στις δράσεις μας με πρόταγμα μας πάντα την προσφορά στην Ορεστιάδα, ‘’Εκπροσωπούμε την πόλη μας’’!!

Τιμήσαμε επίσης με ένα κολάζ κάδρο φωτογραφικό, ως το γηραιότερο μέλος του συλλόγου μας, τον κ. Αζορίδη Γρηγόριο που μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά του τόσο ως μέλος, αλλά και ως διοικητικό μέλος στήριξε με την καρδιά του τον ΡΗΣΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ. Ο φωτογραφικός του φακός άλλωστε είναι ένα μέρος της ιστορίας μας!!

Το φλουρί το κέρδισε η Μαρία Ευαγγέλου όπου και παρέλαβε το δώρο της, ένα ποδήλατο από τον χορηγό μας ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΟΔΑΤΖΙΔΗΣ RIDE CODE.

Επίσης μετά από κλήρωση ο κ. Δούλιας κέρδισε ένα πακέτο από ενεργειακές μπάρες από την HERBALIFE προσφορά του κ. Πεχλιβανίδη.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!!

Το ΔΣ
ΠΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΡΗΣΟΣ